Uw evenement of promotie succesvol met Bernax Race Simulators

Bernax werkt voor de grote namen in de racerij, maar ook voor kleinere klanten. Wij zijn erg trots op onze succesvolle klantcases, een grote diversiteit aan klanten. Niet alle klanten komen uit de autosport wereld, maar onze klanten kunnen zich vaak wel uitstekend identificeren met snelheid, focus, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Wij geloven dat deze waarden niet alleen belangrijk zijn in de wereld van de racerij, maar in elke professionele omgeving. Ook voor Bernax zijn dit belangrijke waarden, als u een race simulator bij Bernax koopt of huurt bent u verzekerd van een unieke ervaring!

Enkele van onze klanten vertellen hieronder via onze klantcases waarom zij bij Bernax kopen of huren en hoe zij onze service ervaren:

 
Tag Heuer – (Red Bull Racing Team Partner)

Voor Tag Heuer hebben wij een evenement georganiseerd in Amsterdam. Tag Heuer is motorsponsor en team partner van Red Bull Racing, het team waar Max Verstappen rijdt.

Na het evenement kregen wij het volgende compliment:

“Alles was zeer professioneel en de bezoekers waren dol op de F1 simulator. Niets te verbeteren, ik zie jullie volgende keer graag weer!”

Tag Heuer - SimulatorHaas F1 Team Logo

Haas F1 Team

“Allereerst, bedankt voor alle hulp voor en tijdens het evenement. Het was een groot succes. Jullie zijn een perfect team en zorgen ervoor dat het evenement vlekkeloos verloopt.”

“We hopen dat we jullie snel weer in kunnen schakelen voor een nieuw evenement. Zo niet, dan zullen we jullie bedrijf natuurlijk aanbevelen aan anderen.”


Haas F1 - Simulator
Exact (Sponsor van Max Verstappen)

Als sponsor van Nederlands meest getalenteerde Formule 1 coureur organiseert Exact regelmatig evenementen en promoties met het thema Formule 1. Van een van de organisatoren van een Exact beurs ontvingen we het volgende bedankje:

“Geweldig bedankt voor de professionele inzet van de Formule 1 simulator op onze beurs. Onze (potentiële) klanten konden we een leuke ervaring bieden en het sluit bovendien ook nog eens perfect aan bij onze sponsoractiviteiten.”

Exact Online - Simulator
Yas Marina Circuit, Abu Dhabi

Als officiële simulator partner, zetten we Formule 1 simulators in bij verschillende evenementen en promoties rondom de Abu Dhabi Grand Prix. Bij elk event zijn ook de race instructeurs van het Yas Circuit te vinden bij de simulators. En als het kan trainen ze in de Bernax simulators.

“Dit is een super goede en realistische simulatie!”

Dat horen we graag; vooral uit de mond van iemand die er verstand van heeft.

Yas Marina Circuit - SimulatorShell Eco Marathon Logo

Shell

“Ik wil graag onze dank uitspreken voor jullie betrokkenheid bij het inzetten van de Shell Eco Marathon simulator tijdens het Goodwood Festival of Speed. De simulator was ondanks al het moois dat tijdens dit evenement te zien was een zeer populaire attractie.

Ook de begeleider heeft zich ongelofelijk goed ingezet om alles perfect te laten verlopen. Het was een genoegen om met hem samen te werken.”


Shell Eco Marathon - SimulatorExxon Mobil Logo

Exxon Mobil

“Heel erg bedankt voor het harde werk en inspanningen van het hele Bernax team. Hierdoor is de Formule 1 simulator tijdens het Qatar Open een groot succes geworden. Het was een genoegen om jullie met de Formule 1 simulator in Doha te hebben. We waarderen dit zeer en we kijken ernaar uit om met jullie samen te werken bij toekomstige projecten.”

Exxonmobil - SimulatorHornbach Logo

Hornbach

In samenwerking met de marketing afdeling van Hornbach hebben we een Formule 1 competitie opgezet. Met voorrondes in alle vestigingen; een logistieke uitdaging met in totaal 18 Bernax simulators. De 5 snelste deelnemers konden live tegen Max Verstappen racen met onze simulators. Complimenten van de marketing manager van Hornbach na afloop:

“Hartelijk dank weer voor jullie inzet!!! Zonder al jullie inzet, bijdrage en enthousiasme tijdens de actie Race met Max Verstappen, hadden we dit nooit zo geweldig voor elkaar gekregen!”

Hornbach - Simulator


 

Ook deze bedrijven zijn klant van Bernax Race Simulators

Wij hebben vele succesvolle evenementen opgezet voor onze klanten, bent u benieuwd naar het verhaal achter een van de cases? Neem gerust contact met ons op!

 

decade-sports-logo        total-logo         hp-logo        hackett-logo   rabobank-logoanderis-logo      valvoline-logo    codemasters-logo      jumbo-supermarkten-bv-4946logo-vodafonefujitsu-logopetronas-logosamsung-logoghs-logo

 


 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden.
U kunt tevens gebruik maken van ons offerte formulier, wij werken dan graag een offerte op maat voor u uit.

Vrijblijvend offerte aanvragen  »

 

Full-size Simulator

Huur een echte formule auto als simulator

Bernax Cockpit Simulators

Compacte en spectaculaire race simulator huren

GT / Rally Simulator

Huur de perfecte GT racing en Rally simulator

Scroll Up