De ultieme race simulator kopen voor thuis of op het werk

U wilt een race simulator kopen? Elke Bernax simulator wordt in Nederland met de hand gebouwd. Hierdoor kunnen wij uw droom simulator volledig op uw eigen wensen afstemmen, inclusief extra opties als force feedback stuur, luxe pedaalsysteem en voor de opties zoals de chassis shaker. Ook de kleur en bestickering kunt u volledig zelf bepalen, of het nou een team livery is of eigen ontwerp / huisstijl. Wilt u de simulator met Oculus Rift virtual reality bril gebruiken, dan weten wij exact aan welke eisen de computer en race simulatie software moet voldoen en hoe deze optimaal geïnstalleerd moet worden.

Bernax levert alle soorten race simulators

Middels onze jarenlange ervaring met race simulators geven wij u het beste advies over de simulator die bij uw situatie past. Bekijk hieronder de verschillende typen simulators of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

F1 Cockpit Simulator - Demo


 

F1 Cockpit Simulator - Bernax

 

F1 Cockpit Simulator

Racen in een realistische F1 Cockpit Simulator? Bestel deze F1 Cockpit Simulator en u waant zich een echte Formule 1 coureur. De simulator kan geleverd worden in elke gewenste kleur en met bestickering naar wens. Dit kan een team livery zijn van uw favoriete Formule 1 Team, een ontwerp dat u zelf bedacht heeft of wij helpen u met het design van de simulator in de huisstijl van uw bedrijf. Ook hierin denken wij graag mee met het ontwerpen van uw Formule 1 simulator! De pedalen en het stuur worden tevens exact naar uw wens geïnstalleerd.

Vanaf € 3750

Meer informatie en prijzen  »


 

 

GT / Rally Simulator

Fan van Rally of GT racen? Deze GT / Rally Simulator geeft u door de realistische zitpositie de ervaring alsof u zelf in een Rally of GT auto zit. Probeer de snelste rondetijd neer te zetten op een snelle rally proef of gaat u voor een langere uitdaging en racet u op Le Mans tegen uw vrienden? Dit is een echte allround simulator waar u makkelijk in en uit kunt stappen. Juist voor de echte racefan die graag met versnellingspook rijdt is dit een goede optie.

 

Vanaf € 3350

Meer informatie en prijzen  »

GT / Rally-simulator - Bernax


 


F1 Monocoque Simulator - Bernax

 

F1 Monocoque Simulator

De simulator van de toekomst is nu bij Bernax beschikbaar. Al onze kennis en ervaring komen samen in dit exclusieve eigen ontwerp. De zitpositie van een Formule 1 monocoque, met de allernieuwste interactieve controls. Met een instelbaar rempedaal met realistische tegendruk, ingebouwd vibratie systeem en LED display in de cockpit. Daarnaast is deze simulator voorbereid op diverse motion systemen. Leverbaar met Bernax Virtual Reality technologie.

 

Vanaf € 7250

Meer informatie en prijzen  »

 


 

 

Formule 1 Simulator

Bernax bouwt Formule 1 simulators op ware grootte. Meestal voor professioneel gebruik bij promoties of escape rooms maar soms ook aan particulieren, zoals een klant in Dubai die graag een Formule 1 replica voor op zijn oprit wilde.

Deze simulator kan geleverd worden in elke gewenste kleur en uitvoering, van uw favoriete Formule 1 team of een eigen ontwerp. Ook hierin denken wij mee met het ontwerpen van uw Formule 1 Simulator! Het stuursysteem, de pedalen, software en graphics worden exact naar uw wens geïnstalleerd. De perfecte simulator die er zeer realistisch uitziet, maar waarbij het racen ook net echt is gezien de zitpositie.

 

Vanaf € 26500

Meer informatie en prijzen  »


Formule 1 Simulator - Bernax


 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden om een race simulator te kopen.
U kunt tevens gebruik maken van ons offerte formulier, wij werken dan een offerte op maat voor u uit.

Vrijblijvend offerte aanvragen  »

 

F1 Cockpit Simulator

Koop deze unieke en compacte race simulator

GT / Rally Simulator

GT of Rally fan? Koop uw eigen simulator!

Formule 1 Simulator

Koop een echte 1:1 Formule 1 Simulator

Scroll Up