De ultieme race simulator kopen voor thuis of op het werk

U wilt een race simulator kopen? Elke Bernax simulator wordt in Nederland met de hand gebouwd. Hierdoor kunnen wij uw droom simulator volledig op uw eigen wensen afstemmen, inclusief extra opties als force feedback stuur, luxe pedaalsysteem en voor de opties zoals de chassis shaker. Ook de kleur en bestickering kunt u volledig zelf bepalen, of het nou een team livery is of eigen ontwerp / huisstijl. Wilt u de simulator met Oculus Rift virtual reality bril gebruiken, dan weten wij exact aan welke eisen de computer en race simulatie software moet voldoen en hoe deze optimaal geïnstalleerd moet worden.

Bernax levert alle soorten race simulators

Door onze jarenlange ervaring met race simulators kunnen wij u het beste advies geven over de simulator die bij uw situatie past. Bekijk hieronder de verschillende typen simulators of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.


 

 

Bernax Cockpit Simulator

Racen in een realistische Bernax Cockpit Simulator? Bestel deze Bernax Cockpit Simulator en u waant zich een professionele coureur. De simulator kan geleverd worden in elke gewenste kleur en met bestickering naar wens. Dit kan een team livery zijn van uw favoriete race team, een ontwerp dat u zelf bedacht heeft of wij helpen u met het design van de simulator in de huisstijl van uw bedrijf. Ook hierin denken wij graag mee met het ontwerpen van uw simulator! De pedalen en het stuur worden tevens exact naar uw wens geïnstalleerd.

Vanaf € 3750

Meer informatie en prijzen  »


  

Bernax GT Simulator

De Bernax GT Simulator biedt een zeer goede sim-ervaring voor een betaalbare prijs. De GT is standaard voorzien van een Fanatec stuurwiel en pedalen en een GT-stoel en is daarmee dé simulator voor zowel beginnende als gevorderde GT-simrijders. Met deze sim kun je direct beginnen met simracen.

 

Vanaf € 2995

Meer informatie en prijzen  »

 


 

 

Full-Size Simulator

Bernax bouwt deze simulators op ware grootte. Meestal voor professioneel gebruik bij promoties of escape rooms maar soms ook aan particulieren, zoals een klant in Dubai die graag een Full-Size replica voor op zijn oprit wilde.

Deze simulator kan geleverd worden in elke gewenste kleur en uitvoering, van uw favoriete race team of een eigen ontwerp. Ook hierin denken wij mee met het ontwerpen van uw Full-Size Simulator! Het stuursysteem, de pedalen, software en graphics worden exact naar uw wens geïnstalleerd. De perfecte simulator die er zeer realistisch uitziet, maar waarbij het racen ook net echt is gezien de zitpositie.

 

Vanaf € 26500

Meer informatie en prijzen  »


Formule 1 Simulator - Bernax


 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden om een race simulator te kopen.
U kunt tevens gebruik maken van ons offerte formulier, wij werken dan een offerte op maat voor u uit.

Vrijblijvend offerte aanvragen  »

 

Bernax Cockpit Simulator

Koop deze unieke en compacte race simulator

Bernax GT Simulator

GT of Rally fan? Koop uw eigen simulator!

Full-size Race Simulator

Koop een echte 1:1 Race Simulator

Scroll Up