Race simulator huren voor promoties, beurzen en events

Bernax verzorgt promoties voor bedrijven waarbij het Formule 1 gevoel dichtbij komt. Laat uw klanten kennis maken met de realistische mogelijkheden van simulator racen tijdens een beurs, promotie of workshop of zet een simulator / F1 auto in als publiekstrekker tijdens een event. Een race simulator huren is ideaal voor bedrijven die als autosport sponsor actief zijn, en voor elk bedrijf dat “topprestaties, snelheid, teamwork, etc.” als kernwaarden heeft.

Bernax Race Simulators zijn inclusief:

 • Force feedback voor realistische race ervaring
 • Groot formaat beeldschermen en multi monitor opties
 • Officiële F1 games en andere race simulatie software
 • Simulators in uw bedrijfs- of teamkleuren
 • Professionele besturingssystemen inclusief uw logo’s ingame
 • Het juiste compromis tussen realisme en rijdbaarheid
 • Ervaren, beschaafde en professionele begeleiders
 • Uitmuntende service tijdens uw event, beurs of promotie
 • Wereldwijde levering en direct inzetbaar

Onze F1 Cockpit simulators kunnen tevens gekoppeld worden in een netwerk, voor een volledig startveld van simulators om direct tegen elkaar te racen in een onderlinge competitie.


F1 Simulator Bernax - Exxonmobil


 


 

F1 Cockpit Simulator – Veelzijdig in gebruik

Deze simulator met uniek design is de meest compacte Formule 1 simulator en daardoor uitermate geschikt voor locaties met beperkte ruimte. Of huur een compleet startveld vol F1 Cockpit Simulators voor onderlinge races op een Formule 1 circuit naar wens.

Voor een professionele uitstraling kunt u de F1 Cockpit Simulator in uw gewenste huisstijl of kleuren van een raceteam laten leveren.

F1 Cockpit Simulator - Bernax

De F1 Cockpit Simulator is eenvoudig te configureren en snel te leveren. Nu ook te huren met virtual reality bril voor een nog intensere en realistischere ervaring.

Bekijk F1 Cockpit Simulator  »

 

Extra opties naar wens zijn mogelijk:

Bij Bernax Race Simulators draait het vooral om maatwerk oplossingen, wij denken mee bij het opzetten van uw events en/of promoties. Wij streven er naar om een optimaal resultaat voor u te behalen bij het inzetten van Bernax Race Simulators.

Indien gewenst bieden wij tevens de volgende opties:

 • Virtual reality voor een nog intensere beleving
 • Weergeven van de gereden rondetijden op een apart scherm
 • Decoratiemateriaal zoals Formule 1 banden, pitborden, vlaggen etc.
 • Podia voor een nog hoger niveau van de simulator
 • Motion systeem voor extra realisme en G-kracht simulatie
 • Surround sound voor ultiem circuit gevoel

Exact Online simrace event Sim Race Kampioenschap Race Simulators group - Racing McGregor F1 - event Williams F1 Auto - event Exxonmobile F1 simulator


 

GT / Rally Simulator – Ideaal op een beurs of event

Deze Bernax GT / Rally Simulator heeft dezelfde zitpositie als een GT auto zoals een Porsche of Ferrari in de FIA GT, maar ook als een Rally- of Tourwagen

Met force feedback, surround sound en chassis shakers voor het echte racegevoel. Racen zoals racen hoort te zijn. Met 1 of 3 monitoren, in 3D, virtual reality bril of als ultieme simulator met motion systeem voor simulatie van de G-krachten.

GT / Rally-simulator - Bernax

Makkelijk in en uit stappen, racen in de natuurlijk zitpositie voor elke sportauto. Een solide simulator die breed inzetbaar is.

Bekijk GT / Rally Simulator  »

 

Formule 1 Simulator – Racen in een echte F1 wagen

Met onze real size Formule 1 Simulator heeft u de unieke mogelijkheid om niet alleen in een echte Formule 1 auto te zitten, maar ook te racen.

Met een ruime cockpit kan iedereen plaatsnemen in deze realistische F1 Simulator. Uiteraard leveren wij de Formule 1 Simulator in de gewenste teamkleuren of met de kleuren/het logo van uw bedrijf.

Formule 1 Simulator - Bernax

De meest realistische F1 Simulator om uw bedrijf te positioneren op het gebied van snelheid en precisie.

Bekijk Formule 1 Simulator  »


 

F1 Monocoque Simulator - Bernax

 

F1 Monocoque Simulator – De nieuwste sensatie!

De race simulator van de toekomst is nu ook te huren. Onze kennis en ervaring komen samen in dit exclusieve simulator ontwerp. De zitpositie van een F1 bolide, met de allernieuwste interactieve controls voor extra realisme. Een instelbaar rempedaal met realistische tegendruk, ingebouwd vibratie systeem en LED display in de F1 cockpit. Daarnaast is deze simulator voorbereid om diverse motion systemen in te bouwen. Tevens leverbaar met Bernax Virtual Reality technologie.

 

Bekijk F1 Monocoque Simulator  »


 

Red Bull Playseat – Racen voor een beperkt budget!

Onze Playseats zijn makkelijk te bedienen, op basis van Playstation en daardoor geschikt voor evenementen met kinderen. De Red Bull Playseat is breed inzetbaar.

De bediening is eenvoudig en de stoel is goed af te stellen voor elke lengte. Voor een wedstrijd of competitie is deze simulator zeer geschikt. U wilt een race competitie houden voor een klein budget? Kies dan voor onze Red Bull Playseat.

Makkelijk te vervoeren en ook ideaal voor evenementen waar veel kinderen zijn.

Bekijk Red Bull Playseat  »

 


 

Formule 1 Showcar

 

Formule 1 Showcar, een echte F1 auto om aan te raken

De meeste mensen zien Formule 1 auto’s alleen op TV. Met deze Formule 1 showcar kan nu iedereen ‘s werelds snelste auto’s van dichtbij bekijken of ermee op de foto gaan.

Eventueel kan de F1 Showcar worden voorzien van uw corporate branding en bedrijfskleuren. Deze auto kan voor 1 of meerdere dagen gehuurd worden. Een echte F1 showcar: Stoere looks, snel design en te voorzien van uw logo.

 

Bekijk de Formule 1 Showcar  »


 

Virtual Pitstop Challenge! – Nieuw en uniek!

Bernax introduceert de Virtual Pitstop Challenge. Met de speciale VR set-up sta je ineens in een andere wereld: een Formule 1 pitbox!

Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij ze deel kunnen uitmaken van een Formule 1 pit crew en leren hoe ze banden kunnen wisselen, net zoals crews doen tijdens een echte race. De experience is een ‘Pitstop Challenge’, waarbij een deelnemer zo snel mogelijk een F1 wiel probeert te wisselen. Daarnaast is ook een multiplayer-competitiegame mogelijk en met andere spelers een bandenwissel challenge aan kunnen gaan.

Dit is een unieke VR ervaring voor racefans en om meer te zijn dan slechts een toeschouwer en dezelfde opwinding te voelen die een pitcrew voelt.  VR is een ongelooflijk opwindende technologie die fans dichter bij het racen brengt dan ooit tevoren.

Nu te huur voor events, promoties enzovoort!

 

Bekijk Virtual Pitstop Challenge  »

  

Batak Lite – Ben jij zo scherp als een F1 coureur?

Behalve racen in een echte race simulator kun ook je reactiesnelheid testen met een Batak Reactietrainer. Formule 1 coureurs trainen zelf ook met een Batak!

Meet hoe jouw reactiesnelheid zich verhoudt tot die van de coureurs uit de Formule 1, of ga de uitdaging aan tegen collega’s, klanten of vrienden. De Batak Reactietrainer is volledig te customizen in uw bedrijfskleuren inclusief logo.

Kom professioneel voor de dag met een Batak Reactietrainer in uw eigen stijl.

Bekijk Batak Reactietrainer  »

Batak Lite - Reactiontrainer Bernax


 

Formule 1 / Race Decoratiemateriaal

Om een echte Formule 1 sfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratie materialen. U kunt hierbij denken aan:

 • Race overalls
 • Pitborden
 • Race banden en velgen
 • Race vlaggen
 • Formule 1 onderdelen
 • Olievaten
 • Modellen van race auto’s
 • Formule 1 posters

Ons race decoratie materiaal leveren wij op aanvraag.

Bekijk Race Decoratie  »


 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden.
U kunt tevens gebruik maken van ons offerte formulier, wij werken dan graag een offerte op maat voor u uit.

Vrijblijvend offerte aanvragen  »

 

Formule 1 Simulator

Huur een echte Formule 1 race simulator

F1 Cockpit Simulators

Compacte en spectaculaire race simulator huren

GT / Rally Simulator

Huur de perfecte GT racing en Rally simulator

Scroll Up