Bernax Race Simulators - Logo

 

Bernax Race Simulators – Passie voor autosport

Bernax was in 1996 het eerste bedrijf in Europa dat professionele autosport simulators introduceerde. Vanaf dat moment hebben we ons aanbod constant vernieuwd, uitgebreid en bieden we nog altijd race simulators aan met de beste prijs/prestatie verhouding. Het is onze missie om hoge kwaliteit te leveren en voortdurend te blijven innoveren.

Onze klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven die hoge eisen stellen aan zowel product als support. Bernax verzorgt ook complete promoties voor bedrijven, vaak sponsors van internationale autosport teams. Onze simulators onderscheiden zich door de verhouding tussen realisme en “driveability” en zijn daardoor een uitdaging voor zowel beginnende rijders als ervaren coureurs.

Altijd op maat gemaakt; geen enkele Bernax simulator is hetzelfde, tenzij een klant er meerdere in dezelfde uitvoering bestelt. Met de hand gebouwd en met passie en oog voor detail. Bernax gebruikt de beste race simulatie software en we hebben de kennis en ervaring in huis om die optimaal in te zetten. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk simulators zoals voor de Shell Eco Marathon, waarbij niet de pure snelheid maar zo zuinig mogelijk rijden de uitdaging is.

 


Bernax in Beeld

Het Bernax team wordt gedreven door passie voor autosport en streeft er naar race simulators van wereldklasse te leveren aan klanten over de hele wereld. Hieronder ziet u een kleine selectie foto’s van het werk van Bernax Race Simulators.

 


De Bernax Hall of Fame

Ook voor coureurs is het trainen in een race simulator van groot belang, tegenwoordig kunnen ze niet meer zonder. Zo is Max Verstappen buiten zijn prestaties bij Red Bull ook zeer getalenteerd in de virtuele race wereld, van jongs af aan combineert hij het echte circuit met de digitale circuits. Simracing is een goede basis om nieuwe circuits te leren kennen, race ritme op te bouwen en inhaalacties te perfectioneren.

Het rijtje coureurs die in een Bernax Simulator hebben gereden is lang, wij hebben de leukste voor u in onze hall of fame verzameld.

Max Verstappen


Lewis Hamilton
 

Giedo van der Garde


Valtteri Bottas

Valtteri Bottas in a Bernax Race Simulator 

Mika Häkkinen

Mika Häkkinen in a Bernax Race Simulator

Robert Doornbos
 

Tim Coronel


Pastor Maldonado
 

Christijan Albers


Adrian Sutil
 

Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönen in a Bernax Race Simulator

John Surtees
 

Bent u overtuigd van onze kwaliteit en service?

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden.
U kunt tevens gebruik maken van ons offerte formulier, wij werken dan graag een offerte op maat voor u uit.

Vrijblijvend offerte aanvragen »

 

Full-size Simulator

Huur een echte formule auto als simulator

Bernax Cockpit Simulators

Compacte en spectaculaire race simulator huren

GT / Rally Simulator

Huur de perfecte GT racing en Rally simulator